Forum grootste partij, evenaart VVD in senaat

DEN HAAG (ANP) - Forum voor Democratie heeft bij de verkiezingen de meeste stemmen gekregen. De VVD werd tweede. Voor beide partijen betekent dat twaalf zetels in de Eerste Kamer. Nieuwkomer Forum evenaart daarmee in één klap de VVD, die een zetel moet inleveren, aldus een voorlopige prognose van het ANP.
 Forum grootste partij, evenaart VVD in senaat (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Forum voor Democratie heeft bij de verkiezingen de meeste stemmen gekregen. De VVD werd tweede. Voor beide partijen betekent dat twaalf zetels in de Eerste Kamer. Nieuwkomer Forum evenaart daarmee in één klap de VVD, die een zetel moet inleveren, aldus een voorlopige

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vvd , verkiezingen en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!