SGP

Ga toch SGP stemmen want er zit een pvdd kandidaat tussen de FVD. Is me hier op het forum verteld.
Jammer.

Deel dit topic

bertusdebeer

Laatste  |  

Reacties

Weidezicht
Wie dan?
broeker
Het gaat over Paul Cliteur. Ik heb verder nog nooit van de man gehoord dus weet niet wat zijn exacte gedachtengoed is m.b.t. boerenstand. Wel slecht voorteken

nl.m.wikipedia.org/wiki/Paul_Cliteur/…
Pluto
Kun je kandidaat zijn voor partijen ??.
Pluto
@Pluto Ik bedoel is het mogelijk om gelijktijdig kandidaat te zijn voor meerdere partijen .
producent
@Pluto
In 2004 en 2014 was Cliteur lijstduwer bij de Europese verkiezingen voor de Partij voor de Dieren. Hij schreef ook een bijdrage in het boek "De eeuw van het dier" van Marianne Thieme. Ook voor de Tweede Kamerverkiezingen 2006 was Cliteur lijstduwer. Tevens sprak hij, voor dezelfde verkiezingen, zijn steun uit voor de nummer zeven op lijst EénNL, voormalig VVD-Kamerlid Anton van Schijndel.[7] Van de JOVD (de JongerenOrganisatie Vrijheid en Democratie) kreeg hij in 2002 de prijs voor Liberaal van het jaar.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 was Paul Cliteur lijstduwer voor het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Bij deze verkiezingen stond hij op plaats 30 van de kieslijst. Paul Cliteur wordt ook wel de geestelijk vader van de partij genoemd, vanwege zijn grote rol achter de schermen bij de partij. In 2019 is hij achter lijsttrekker Otten kandidaat voor de Eerste Kamerverkiezingen.
Pluto
@producent Hij kan dus geen VOG overleggen ??.
van Ittersum
.
+2
van Ittersum
Ik denk (weet het wel zeker, geen reden tot twijfel ) dat ik het stemadvies van mijn vader opnieuw gebruik. Alle partijen hebben voor en tegens, ze zijn met je en maar ook tegen je. Het beste ben je gemiddeld af als je puur naar het principe/grondslag van een partij kijkt, vanuit daar zullen ze uiteindelijk altijd handelen ook als het niet altijd is wat jij graag wil horen.

Succes en veel wijsheid toegewenst morgen in het stemhokje.
BamBam
Met die gedachte heb ik jarenlang vvd gestemd. Daarom wil ik nu sgp stemmen. Omdat in mijn provincie niet kan is het vanmorgen fvd geworden en niet op die paul!
+1
paul1
@BamBam ik ben niet verkiesbaar
walker1
Gewoon FvD gestemd vandaag. Cliteur is al lang weg bij Varkens in nood en pvdd. Als die man echt zo links was, dan had hij echt niet geholpen met FvD op te zetten.
Maar goed, als jullie liever op een partij stemmen die een 20 eeuwen oud sprookjesboek als uitgangspunt gebruikt, dan moet je dat vooral doen.
Wolswinkel
@walker1[/quotMaar goed, als jullie liever op een partij stemmen die een 20 eeuwen oud sprookjesboek als uitgangspunt gebruikt

😳 Echt waar? Welke partij is dat dan?

Ben blij dat je dat hele verhaal van Paul als varken in nood je niet onzeker heeft gemaakt en je lekker hebt doorgedaan..!💪🏻
david2
@walker1 met dat sprookjesboek is niet zo heel veel mis, er zijn slechtere boeken!!!
verwijderd
+1
walker1
@david2 Met het boek is misschien niet veel mis, wel met mensen die dat via een politieke partij aan anderen proberen op te dringen. Maar goed, politiek in het algemeen is wel je idealen proberen op te dringen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!