Illustratie van: A.H.S.

De Koeiendoctor on Twitter


deze wou ik ff met jullie delen! dag niet gelachen is dag niet geleefd tenzij het echt zo is........
Originele beschrijving

“Nog steeds blijft de vraag 'wat mankeerde #mariannethieme' actueel. Waar #ouwehand openlijk sprak over haar #burnout, kapt #thieme iedere toenadering af t.co/tXOQokikGV/ t.co/qN4kOJLFkd/
Blijkbaar is het iets waar je niet mee scoort bij het grote publiek. Maar wat?”

Bron

Deel dit topic

Reacties

puddingbroodje

Nico96
Ga iets doen met je leven
Grutte Pier
Zou ze ook drop met gelatine eten. Misschien kunnen we haar betrappen.
+2
BamBam
Het roept inderdaad vragen op en gezien haar eigen inlevendheid nu wordt teruggekaatst, ook leedvermaak.
Een b12 gebrek zal het niet zijn, want die zijn lusteloos. De grote ogen passen bij de coke, maar ze is juist goed gevuld ipv mager en dat dan nog wel voor een vegetariër. Of moet ik zeggen, openlijk een vegetariër.
Grote ogen kunnen ook wijzen op kopziekte.
Grutte Pier
Obesi-TAS kan in de kast, zonder boeren, lang leve pillen industrie en media. Ooit afgestudeerd als preventieve diergezondheidsdeskundige en helaas studie psychologie aan universiteit vanwege omstandigheden niet af kunnen maken. Allen stemmen woensdag, vertrouw op je eigen keus en laat je niet gek maken door al die media. Groetjes.
+3
robbies
Zolang Marianne Thieme allerlei onwaarheden over de landbouw mag suggereren, zie ik er geen been in om over haar afwezigheid ook wat theorieën uit te storten. Dus zonder argumentatie, ga ik ervan uit dat ze in rehab zat.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's twitter geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN