EU-parlement: In 2050 geen uitstoot van broeikasgassen meer in EuropaOriginele beschrijving

Het Europees Parlement wil dat de uitstoot van broeikasgassen in Europa uiterlijk in 2050 netto nul is. Lidstaten moeten er volgens een meerderheid van de parlementariërs (369 tegen 116) alles aan doen om dat doel eerder te halen.

Deel dit topic EU-parlement: In 2050 geen uitstoot van broeikasgassen meer in Europa (nu.nl)

Het Europees Parlement wil dat de uitstoot van broeikasgassen in Europa uiterlijk in 2050 netto nul is. Lidstaten moeten er volgens een meerderheid van de parlementariërs (369 tegen 116) alles aan doen om dat doel eerder te halen.

christo

Laatste  |  

Reacties

christo
Het filmpje is eenvoudig en duidelijk. Daarna moet je zelf gaan denken. Ook H2O is een broeikasgas en er is een uitwisseling tussen de wateren en de lucht. Als door de opwarming van de aarde, die wel vaker heeft plaatsgevonden, de CO2 concentratie toeneemt, gaat de hele theorie van de groene kikkers niet op. Kijk in de geschiedenis hoe toen de CO2 concentratie was. daar zijn vele tegenstrijdige grafieken van. Iedereen pakt er een "goede''bij in de discussie.
Kom je daar al uit, dan rest nog de vraag wat er te reduceren is aan de mogelijke stijging.
Uitkomsten varieren dan 0 meter zeespiegelstijging tot 6 meter. Voor de temperatuur bestaat er wel een redelijke betrouwbaar getal. We kunnen de stijging beperken met 0.0007 graden celcius.
Dat gaat toch wel een dikke trui schelen in de winter.
+5
diezel
Nu.nl moet het klimaatvuurtje ook nog even wat extra opstoken. Enge site geworden.
Zou zeggen geeft die Rutte snel dat EU-baantje. Dan is ie tenminste wat uit het zicht. 😞
putjesschepper
@diezel inderdaad die draaikont
pietjepuk
@diezel Las ergens dat ze een energie neutrale snelweg aan het aanleggen zijn. Hoe zot kun je zijn. Energieneutrale snelweg laat me niet lachen
christo
Geen broeikasgassen. Best wel lachen. Hoe gaan we dat voor elkaar krijgen. Water is een broeikasgas. Alle vliegtuigen op zonne-energie? Geen uitstoot meer uit veengrond of moeras? Ach, ik zal er wel te veel over nadenken. Gewoon slikken voor zoete koek zoals de meeste kleuters in groene hesjes doen.
+1
m uut m
Geen nood we krijgen met 20 jaar weer een afkoeling richting een kleine ijstijd.
Hoe warmer nu hoe minder koud het straks wordt.
diezel
@m uut m
Dan hebben we over 20 jaar veel zotte Belze kindekes. Die moeten morgen nl. verplicht deelnemen aan de 'globale' klimaatmars. 😄
m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190313_04253417/…
m uut m
@diezel
Die zijn tegen die tijd ook volwassenen en misschien wel wat verstandiger.
christo
@m uut m Indoctrinatie op jonge leeftijd sla je er met geweld nog niet uit.
m uut m
@christo
Geweld werkt altijd averechts.
Herhalen van feiten juist of niet blijft wel hangen.
Pluto
En dan is er ook geen leven meer mogelijk op deze planeet !.
+1
matt
@Pluto dan gaan we toch naar pluto..
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden europa , uitstoot en europees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!