Boer moet willen investeren om klimaatdoel te halenOriginele beschrijving

De sector landbouw en landgebruik kan de klimaatdoelen halen.

Deel dit topic Boer moet willen investeren om klimaatdoel te halen (boerderij.nl)

De sector landbouw en landgebruik kan de klimaatdoelen halen.

christo

Laatste  |  

Reacties

+1
christo
Resultaat gaat uitkomen tussen 1.8 en 4.6. Wat een enorme bandbreedte, berekend door de meest onbetrouwbare rekenmeesters ( en meesteressen) van het land.
Op de dag van de presentatie staat men al te schreeuwen dat de landouw meer moet reduceren.
Laten we a.u.b. rekening houden dat het ook 1.8 kan worden en dan is 6 nog heeeeeeel ver weg.
bovendien is het krankzinnig om te zeggen dat je een opgave hebt om de temperatuursstijging met 0.00007 graden te beperken. En als je vind dat dat wel moet, denk dan even na wat het resultaat gaat worden van de extra verplichting. In het gunstigste geval gaan we 4.6 halen. De landbouw biedt 6. Iemand een idee wat dat toevoegt? Een ruwe schatting van mij komt op een extra verminderiing van de wereldwijde temperatuursstijging van 0.000000000023 graden. Dat is een enorme prestatie wanneer je als sector dat kunt bereiken.
+1
zeppmann1
Met 'n paar koude winters en natte zomers hoef je niks te toen en komt het helemaal goed met de beperking van 0,00007 graden.
+10
hans1980
Krankzinnig, soms moet je jezelf in de arm knijpen om dit te geloven...
Linkse propaganda machine draait overuren msn,nos,nu.nl,nrc etc...

Tijd voor verandering FvD!!
+2
christo
@hans1980 En wie gaat dan de goede ideeen leveren aan Baudet? De lto?
+1
Frans1
@christo christo natuurlijk! Want het nadenken moeten we aan jou overlaten hebben we hier laatst kunnen lezen
+1
weurding
Boer wil misschien wel maar moet eerst de middelen hebben
Grutte Pier
Het nieuwe energieakkoord

Iedere inwoner van Nederland inclusief kinderen MOET per direct 3 uur per dag zelfstandig hun eigen energie op wekken. Geen tijd is geen argument. Zielig, geen argument. U kunt fietsend computeren, fietsend televisie kijken en fietsen wanneer u op de bank met U klote telefoon zit te appen e.d. Stijgt mijn temperatuur, geen argument pakt u maar een koud washandje en tot slot geen benen is geen argument neem de hand fiets.

Op zoek naar iemand met groene vingers!!

P.s. Zetten we de politiek eerst wel aan het fietsen. Dit kan vanuit hun luie stoel.
+7
JohnDeere6serie
Van mij mag het nog wel 0,0007 graden warmer vond het maar koud met die wind van de week
+3
dewittemotor
Wat er ook gebeurd, bij mij gaat de lening in ieder geval nog niet 1 euro verder de min in. Levensgevaarlijk om je nu in allerlei investeringen te storten. Eerst moet de wind maar eens gaan liggen.
christo
@dewittemotor Gaat niet gebeuren. Niet vanzelf. Storm gaat alleen maar aantrekken.
+1
Frans1
@christo tot het niet meer vanzelfsprekend is dat alles onbeperkt voorhanden is,pas dan komt het besef terug dat voedsel best belangrijk is.en naar dat punt zijn we hard op weg zoals het nu lijkt
christo
@Frans1 Voor de welvarende Nederlander gaat die vlieger niet op. Vestig je hoop maar ergens anders op. Er wordt gewoon geimporteerd.
+1
Realisme
@christo iedereen denkt dat wij rijke Nederlanders van voedsel verzekerd zijn. Men vergeet alleen dat de rest van de wereld rap welvarender aan het worden is. De tijd gaat komen dat onze eigen voedselvoorziening zeer hard nodig zal zijn. Het is alleen de vraag of deze er dan nog is. Of dat wij boeren dan niet allemaal met onze zonnepanelen van de klimaatverandering aan het genieten zijn
christo
@Realisme Het zou mooi zijn maar ik geloof er niet in.
+3
christo
Deze boer heeft geen zin om in klimaat te investeren. Werk al erg netjes. Voel geen enkele behoefte om meer te doen. Wanneer mijn leven als melkveehouder zo zuur gemaakt wordt dat de lol er af is, gaat de frees in het grasland en de koetjes de deur uit. Ga ik wel zonnepanelen leggen bij jullie.
+5
spotmelker
Quote Reactie van @christo:
Deze boer heeft geen zin om in klimaat te investeren.

Deze nog minder. Investeringen moeten renderen en ik ga geen geld steken in andermans verdienmodel waarvan de zgn wetenschappers net aan de verpakkingsresten onder hun nagels hebben en van de werkelijke inhoud nog geen bliksem afweten.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden landbouw , investeren en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!