Consortium Shell en Van Oord aast op bouw twee windparken

Betreft windparken Hollandse Kust III en IV.
(ABM FN-Dow Jones) Het consortium Witwind, dat bestaat uit Royal Dutch Shell, Van Oord en Eneco, biedt mee op de opdracht voor de bouw en exploitatie van twee Nederlandse windparken op zee. Dit meldde het consortium woensdag in een gemeenschappelijk persbericht.
De opdracht betreft de bouw en exploitatie van...
 Consortium Shell en Van Oord aast op bouw twee windparken (beurs.nl)

Betreft windparken Hollandse Kust III en IV. (ABM FN-Dow Jones) Het consortium Witwind, dat bestaat uit Royal Dutch Shell, Van Oord en Eneco, biedt mee op de opdracht voor de bouw en exploitatie van twee Nederlandse windparken op zee. Dit meldde het consortium woensdag in een gemeenschappelijk persbericht. De opdracht betreft de bouw en exploitatie van...

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bouw en shell geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!