Opwarming van de aarde is een leugen ! (VideoFilm)

Geen klimaat probleem!

 Opwarming van de aarde is een leugen ! (VideoFilm) (janwibbelink.nl)

Een blog over Oldtimers en nog veel meer, elke week iets nieuws met unieke foto,s

RSIB

Laatste  |  

Reacties

Koeien boertje
Was gisteren bij jenssen, al dat onderzoek komt van nog geen 75 linkse wetenschappers die een enquête in hebben gevuld
hans1980
Mooi he ....
Die CO2 de schuld geven daar rammelt het..
CO2 is een goed gas zorgt voor alle groen op de Wereld

Nu stemmen: VVD, PvdA, groenlinks, d66,CU, CDA . etc bijna elke partij steunt de groene leugen (klimaatverdrag)
Behalve : FvD, PVV
+8
Jaap40
@hans1980 dus blijft alleen FVD over?
Jaap40
@hans1980 je zou verwachten dat veel mensen 'tegen' gaan stemmen, PVV gaat velen te ver, dan is er nu een alternatief. Zelf altijd gedacht altijd dezelfde partij te stemmen want agrarisch gezind. Die tijd is geweest....
+1
putjesschepper
Its all about the money.
+4
Detukkeroettwente
Smeerlapperij datist.
+4
hans1980
@Detukkeroettwente bij Nu.nl mag er al geeneens een discussie gevoerd worden over klimaatverandering negatieve berichten worden verwijderd ##@##@
Het is gewoon een propaganda machine
Detukkeroettwente
@hans1980 Klopt hans DE leugen regeert, en zo moet EUROPA naar de kloten worden geholpen, big brother waakt over jou.Miljarden afrikanen importeren en de gaos is compleet !!! 1 EUROPEES BELASTINGSTESEL ,en zuid europa kan met 55 jaar met pensioen, incl de paus.
+2
Twentsch Land
@Detukkeroettwente

De oplossing,

Emigreren naar zuid Europa 😉
Frans1
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Emigreren naar zuid Europa

Daar is het weer beter dan hier 😄
m uut m
@Frans1
Veel te warm
+4
pietjepuk
@Detukkeroettwente

Heb je het filmpje helemaal bekeken? Vanaf 8,4 minuten zegt hij nog al wat. Wiens brood men eet diens woord men spreekt.
dewittemotor
@Detukkeroettwente Met 55 jaar met pensioen moesten ze hier ook verplicht invoeren. Ook voor de melkveehouders. Zien die ook eens dat de wereld groter is dan de melkput.
+1
weurding
@dewittemotor daar kun je tijdens je carrière ook wel achter komen. Ken ze ook die na beëindiging nog niet met hun gat uit de oude omgeving komen
+1
George
Quote Reactie van @weurding:
aar kun je tijdens je carrière ook wel achter komen. Ken ze ook die na beëindiging nog niet met hun gat uit de oude omgeving komen

Da's zeker waar maar niet iedereen heeft de behoefte om heel de wereld rond te reizen. Ik zelf ben ook niet zo'n vakantieman , gewoon nooit gewend geweest. Nu heb ik al jarenlang tijd genoeg maar ik ga nog steeds niet vaak en of ver op vakantie. Nou niet denken dat ik nooit op harde weg kom of ben geweest maar ik ben graag in mijn eigen regio. 😄
+3
Frans1
Quote Reactie van @George:
gewoon nooit gewend geweest

Was mijn vrouw ook niet,maar nu vindt ze het maar al te mooi 😄

Over een paar weken gaan we er weer een weekend op uit met zn 2en, kon nog wat vliegquotum krijgen voor een vriendenprijsje hier
vaak
@dewittemotor Ik heb er vrijwillig voor gekozen 😎😎
Frans1
Quote Reactie van @dewittemotor:
Zien die ook eens dat de wereld groter is dan de melkput.

Daar kies je toch zelf voor? Vervanging regelen en je kunt ff weg hoor
+1
puntertje
En Elvis leeft nog.
Brutus64
Elvis the King, in iedergeval was net nog op de radio @puntertje
+3
achterhoeker2
Er is wel degelijk opwarming van de aarde en die komt door het opstoken van fossiele brandstoffen.
We moeten oppassen ,dat we een wereldvreemd forum worden.
+9
adriaan33
@achterhoeker2 Als oudere op dit forum snap ik niet dat agrariërs meegaan met de klimaathysterie. Verdrogen en verzuipen is van alle tijden. Maar de lucht is wel veel zuiverder
+7
Erik,1979
@achterhoeker2 grote onzin. Klimaat is een verdien model. En daar moet iedereen aan meewerken. Laat je toch niet gek maken.
+1
Erik,1979
@achterhoeker2 Als het echt zo erg is dan moest de hele wereld van het gas af. Er zijn veel landen die gaan nu alles inrichten om gas te gebruiken. Ook het sluiten van de kolen centrale is onzin. Dan kunnen ze beter geld geven aan China om inplaats van kolen centrales te bouwen alles op zonne energie te maken. Wat wij in Europa sluiten bouwt China er 10 keer zoveel bij.
+1
dewittemotor
@Erik,1979 Als Nederland nooit die gasbellen in het Noorden gehad had, lag er in Nederland helemaal geen aardgasnet. Weet ik zeker dat er nu nog veel meer kolen gestookt werden
diezel
Quote Reactie van @achterhoeker2:
Er is wel degelijk opwarming van de aarde

Er zijn weinig mensen/wetenschappers die daar aan twijfelen. Die maandelijkse 'global temperatuur'-meting wordt door iedereen erkent. Maar wel in perspectief bekijken over welk tijdvak je praat. Het begint pas een verhitte discussie op te leveren als er snel conclusies uit getrokken worden.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
hans1980
@diezel lijkt erop dat rode lijn in bovenstaande grafiek naar beneden gaat , wat als er een afkoeling de komende decennia plaatst vindt?
Verplicht iedereen een diesel auto?
koeboer
@achterhoeker2 Ben het wel met eens dat de aarde opwarmt en wij zeker moeten kijken wat we kunnen doen door minder fossiele brandstoffen te gebruiken .Maar het hele co2 verhaal ga ik niet in mee er word over gepraat of het ddt is. Wat er nu gebeurt slaat nergens op kosten baten verhouding compleet zoek.
+1
j h p
@koeboer Hans Labohm zei het eens heel treffend, natuurlijk is de temperatuur gestegen, het klimaat was aan het herstellen van de kleine ijstijd.
Daarnaast zei hij ook nog dat we zuinig met de fossiele brandstoffen om moesten gaan, ze zijn eindig, ipv verbranden kunnen we er beter producten van maken.
Coen
@j h p , luistert zijn VVD nog wel naar hem?
j h p
@Coen Hij adviseerde eerder wel, nu lijkt het niet meer zo, is ook al aardig op leeftijd meen ik.
walker1
kanniewaarzijn
@walker1 Het KNMI is gelieerd aan "Wageningen". En we weten allemaal dat "Wageningen" als wetenschappelijk instituut al lang niet meer serieus te nemen is.
+1
Coen
@kanniewaarzijn , WUR is niet meer serieus voor ons, maar inmiddels wel voor de linkse elite.
walker1
verbi
Zonet Thieme gezien op een filmpje gisteren met de klimaatmars meende ook even fel uit te halen naar het bedrijfsleven en dan dit verhaal wat ik overgens meer geloof aan hecht dan aan de klimaatmars. Maar deze meneer zal niet op het NOS journaal komen want dat past v Dam niet. Wat een linkse kliek. Maak me er oprecht zorgen over als links dadelijk aan de macht komt. Want met dom klavertje aan het roer gaat het hem niet worden voor ons als boeren(denkik).
+1
hans1980
@verbi klopt grote bedrijven worden gespaard evenals burgers en lucht en scheepvaart wat rest is een makkelijke prooi: de landbouw, zeg maar hoeveel % minder???
Koeien boertje
@hans1980 ik denk niet dat grote bedrijven gespaard blijven en dat die met een paar jaar snel vertrekken
kanniewaarzijn
@Koeien boertje Waarom? Die kunnen alles gewoon doorberekenen.
+2
Koeien boertje
@kanniewaarzijn als ze in het buitenland geen heffingen moeten betalen ga je de producten toch elders laten maken.
Ze kunnen nog zo duurzaam werken maar geld regeert
+7
dewittemotor
Je moet toch wel een aardig IQ-loos wezen zijn, als je denkt dat we de opwarming van de aarde stoppen met 500.000 koeien minder in Nederland, terwijl de rest -meer,meer, meer, ik wil meer- maar door raast. En toch hebben we volgens mij een aardig clubje van dat soort debielen rondlopen in Nederland
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @dewittemotor:
een aardig clubje van dat soort debielen

Sterker nog: ze denken dat de aarde stopt met opwarmen als de grond in hún handen is!
+1
Detukkeroettwente
@kanniewaarzijn De aarde gaat stoppen met draaien, let maar op .
Pluto
Als de vervuiler moet betalen ?????. Dan krijgen de werknemers van de grote bedrijven straks de rekening gepresenteerd en laten dat nou net de linkse kiezers zijn !. Klimaat verandering is de afgelopen decennia wettelijk geregeld en het is op dit moment juridisch onmogelijk om daar verandering in te brengen . De leiders van ons electoraat gaan dat niet voor elkaar krijgen zolang ze niet erkennen dat ze zelf de oorzaak zijn .
j h p
@Pluto Wie gaat de bak in als het klimaat zich niet aan de wet houdt. 😆
Tinus
Met @achterhoeker2 eens. Die professorstitel van Prof. Begemann heeft niets met het klimaat te maken. Dit is alsof er 1.000 automonteurs zeggen dat mijn koppakking lek is en dat ik dan de receptioniste ga geloven die zegt "ik heb eens gekeken, maar volgens mij is ie niet lek hoor!".
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden klimaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!