NMV-bijeenkomst met Maurits von Martels | Nieuwleusen 11 maart

De rek is eruit, het plafond van de melkveehouders is bereikt! NMV-regio Overijssel nodigt u van harte uit voor de bijeenkomst op 11 maart in Nieuwleusen Het fosfaatplafond, het stikstofplafond, CO2 terugdringen en daarbij allerlei eisen van de Zuivel. Waar gaat het heen? Op deze...
Het bericht NMV-bijeenkomst met Maurits von Martels | Nieuwleusen 11 maart verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 NMV-bijeenkomst met Maurits von Martels | Nieuwleusen 11 maart (nmv.nu)

De rek is eruit, het plafond van de melkveehouders is bereikt! NMV-regio Overijssel nodigt u van harte uit voor de bijeenkomst op 11 maart in Nieuwleusen Het fosfaatplafond, het stikstofplafond, CO2 terugdringen en daarbij allerlei eisen van de Zuivel. Waar gaat het heen? Op deze... Het bericht NMV-bijeenkomst met Maurits von Martels | Nieuwleusen 11 maart verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zuivel , melkveehouders , CO2 , fosfaatplafond en overijssel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!