ZuivelNL werkt aan nieuw systeem voor borging diergezondheid

ZuivelNL, de ketenorganisatie voor de Nederlandse zuivelsector, werkt aan een nieuw systeem voor het borgen van diergezondheid, dierwelzijn en voedselveiligheid op melkveebedrijven. Het nieuwe systeem wordt KoeMonitor genoemd.
veeteelt.nl/maatschappij/nieuws/…

Deel dit topic

Reacties

JappieJo
Vanochtend nog gebeld met de binnendienst van RFC; die ik aan de lijn had wist van niks...
+2
labella
@JappieJo Juist als ze zeggen dat ze van niks weten moet je heel goed oppassen.
putjesschepper
Hier al bericht van aware
cowboys
@putjesschepper wat stond erin dat bericht van aware?
+4
ted9
Ja de baantjes carrousel moet blijven draaien. Mooie compensatie voor de veeartsen voor hun gederfde inkomsten door vermindering van het antibiotica gebruik.
+1
CorP
Even een paar berichten aan ZuivelNL, wie gaat dat weer betalen? wat gaat de boer er op vooruit en wordt de melkkwaliteit aantoonbaar beter?
+2
dewittemotor
Veel boeren stoppen, maar in de stropdassen mag absoluut niet gesaneerd worden. Gaat de komend jaren ook weer de kosten gigantisch laten stijgen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0