Het oppervlaktewater in Nederland is veel smeriger dan gedacht

De waterkwaliteit krijgt in Nederland een dikke onvoldoende, blijkt uit onderzoek. Ook de drinkwatervoorziening loopt gevaar.
 Het oppervlaktewater in Nederland is veel smeriger dan gedacht (trouw.nl)

De waterkwaliteit krijgt in Nederland een dikke onvoldoende, blijkt uit onderzoek. Ook de drinkwatervoorziening loopt gevaar.

 'Kwaliteit Nederlandse wateren staat zwaar onder druk' (gelderlander.nl)

De kwaliteit van de Nederlandse wateren staat volgens een onderzoek van Natuur & Milieu zwaar onder druk. Daardoor loopt de biodiversiteit gevaar en wordt waterzuivering steeds moeilijker en duurder.

 ‘Kwaliteit wateren zwaar onder druk’ (nieuws.nl)

UTRECHT (ANP) - De kwaliteit van de Nederlandse wateren staat volgens een onderzoek van Natuur & Milieu zwaar onder druk. Daardoor loopt de biodiversiteit gevaar en wordt waterzuivering steeds moeilijker en duurder. Het bericht ‘Kwaliteit wateren zwaar onder druk’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!