KoeMonitor: nieuwe systematiek om diergezondheid, dierenwelzijn en voedselveiligheid te borgen



Originele beschrijving

Belangenorganisaties van zuivelondernemingen (NZO), melkveehouders (LTO, NMV) en dierenartsen (KNMvD, CPD) onderzoeken de introductie van KoeMonitor. Dat is een nieuwe systematiek om de diergezondheid, het dierenwelzijn en de voedselveiligheid in de melkveehouderij te borgen. Het voornemen is om de nieuwe systematiek vanaf januari 2020 beschikbaar te hebben. KoeMonitor bundelt het Periodiek Bedrijfsbezoek (PBB), de Continue … Continued

Deel dit topic

Reacties

Henry1
Ik heb een half jaar geleden voor het eerst van CDM gehoord. Vanaf dit jaar gaan we hier mee aan de slag in plaats van koekompas en nu blijkt dat we volgend jaar beide moeten doen?
Weten ook niet wat ze willen... maar het zal wel. 1 of 2x per jaar invullen en we voldoen weet aan de verplichting

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , dierenwelzijn , voedselveiligheid , nzo , diergezondheid , melkveehouders en pbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0