Henk Bleeker directeur omstreden zonnebedrijf.

Onze natuurliefhebber. 😄

Oud-staatssecretaris Henk Bleker (CDA) wordt algemeen directeur bij het Groningse bedrijf Powerfield. Dat bedrijf raakte vorig jaar in opspraak vanwege omstreden grondtransacties bij zonneparken.

Deel dit topic Cookies op bndestem.nl | bndestem.nl (bndestem.nl)

diezel

Laatste  |  

Reacties

+3
fokker
Hij was vorige week spreker op de ledenavond voor vleesveehouders van CRV..Hij heeft verteld dat hij in de zone energie zat .Ook is hij actief bij vee en logestiek hij maakt zich daar onder andere sterk om reistijden voor vee op te rekken er moet toch iemand een tegengeluid laten horen. Goeie spreker die man en heeft nog gevoel voor humor ook .
+3
putjesschepper
@fokker zn vrouw houdt hem jong😀
Kringloper
@putjesschepper Laat Henk maar schuiven😊
puntertje
Aardige man die Bleeker, deelt ook nog voetbalkaartjes uit.
+1
BamBam
Maar hij schijnt ook heel hoog in de top van de goede doelen loterijen te zitten. Wat doet iemand daar? Onnozel zijn? Een verborgen agenda hebben?
kanniewaarzijn
Henk Bleeker is geen cent beter dan de rest van het grijpende en graaiende rapaille.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden cda , bleker , henk bleker en zonneparken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!