Rutte: 'Boer moet voorbeeld nemen aan mij'

Echt? 😄

Originele beschrijving

'Boeren die vinden dat ze in een hoek worden gezet, moeten een voorbeeld nemen aan mij. Als ik alle kritiek persoonlijk aantrok, kon ik dit werk niet doen', zo zei minister-president Mark Rutte dinsdag 5 maart op de Aeres Hogeschool in Dronten.

Deel dit topic Rutte: 'Boer moet voorbeeld nemen aan mij' (boerenbusiness.nl)

'Boeren die vinden dat ze in een hoek worden gezet, moeten een voorbeeld nemen aan mij. Als ik alle kritiek persoonlijk aantrok, kon ik dit werk niet doen', zo zei minister-president Mark Rutte dinsdag 5 maart op de Aeres Hogeschool in Dronten.

diezel

Laatste  |  

Reacties

+4
christo
Cursus alles weglachen van Mark R. volgen. DAn krijg je een perfect leven.
Als aanvoerder van de coalitie laat hij het ministerie van lnv beleid voeren die nogal haaks staat op wat hij de jongeren verkondigt. Oja, dat noemt hij krasjes.
+1
Arum
Kritiek kan ik wel tegen,maar bij boeren gaat het verder dan kritiek. Laat de minister maar een dag mest rijden met een heli in de lucht en politie op de weg.
sjoerd de melker
@Arum als jij je keurig aan de spelregels houdt is er toch niets aan de hand?
En ja, wij willen met meer dan 16 mio op dit kleine stukje aarde wonen, en dat kan niet zonder spelregels.
+1
de hoef
De kop er boven is de leugen ,trek het je niet aan net als ik zegt hij
niks mis mee lijkt mij
driekus 001
Gewoon doordoen en niks van aantrekken zegt Mark Rutte, effe 1,3 miljoen voor Wakker Dier van de Postcode Loterij. "4 oktober eet geen dierendag."

"Volgens de Nationale Postcode Loterij eten we in Nederland te veel vlees en is het belangrijk dat dat minder wordt. Verder stelt de loterij dat veel dieren onder slechte omstandigheden worden gehouden en dat de natuur lijdt onder de kap van tropische regenwouden voor veevoer, mestproductie die bodem en grondwater vervuilt en de hoge bijdrage van de wereldwijde vleesindustrie aan de uitstoot van broeikasgassen."
+1
dijkstra uit w
@driekus 001 Stem daarom vooral geen CDA meer als uw dit als boer zich aan trekt. Het CDA is met Cees Veerman, de voorzitter nationale postcode loterij verantwoordelijk aan het doneren van grote geld sommen aan dit soort anti landbouw groeperingen.
VVD ruilt landbouw ook maar wat graag uit voor Schiphol, of voor extra ruimte voor andere industrie zoals in Brabant is gebeurt.
de hoef
@dijkstra uit w maar wat is jou stem advies wel dan
+6
dijkstra uit w
@de hoef ik stem al een paar jaar sgp. ben zelf niet christelijk, en ook niet tegen homofilie of voor het vrouwen aanrecht. Maar wel voor platteland, boeren, en gezin. denk dat zij mijn stem goed kunnen gebruiken. en ik heb de partij er nog niet op kunnen betrappen op het misbruiken van macht of publiek geld.
Wolswinkel
@dijkstra uit w Staan voor hun principes! Is geen vanzelfsprekendheid meer..
robbies
@dijkstra uit w in Brabant is CDA de enige partij die concreet in het verkiezingsprogramma heeft staan dat de Brabantse Maatregelen teruggedraaid moeten worden.
de hoef
Quote Reactie van @robbies:
Maatregelen teruggedraaid moeten worden.

wel wat laat iedereen moet in 2019 een vergunning aangevraagd hebben ,kost dik 10000
+2
robbies
@de hoef dan heb je nog tot 31 december. Wanneer de juiste partijen bij elkaar komen, dan hoeft het misschien niet meer tegen die tijd. Zolang je maar geen VVD stemt. Die zeggen gewoon dat de milieuruimte beperkt is en dat de landbouw maar in moet leveren voor de groei van andere sectoren. geen woord meer over milieu. Als ze mijn vastgelegde ruimte willen hebben, dan trekken ze de beurs maar.
dijkstra uit w
@robbies Dat kunnen ze wel roepen en beloven. de regel zal tocht landelijk worden overgenomen. PAS loopt vast denk ik. en dan is er te weinig ruimte voor Schiphols en andere industrie. Er zijn hier vast wel prikkers aanwezig die wel wat meer weten over de extra maatregelen die nog volgen binnen de pas om aan de voorgenomen ammoniak reductie te voldoen landelijk.
+1
robbies
Quote Reactie van @dijkstra uit w:
Dat kunnen ze wel roepen en beloven. de regel zal tocht landelijk worden overgenomen. PAS loopt vast denk ik. en dan is er te weinig ruimte voor Schiphols en andere industrie. Er zijn hier vast wel prikkers aanwezig die wel wat meer weten over de extra maatregelen die nog volgen binnen de pas om aan de voorgenomen ammoniak reductie te voldoen landelijk.

van mij mag de PAS klappen. Heb ik niets mee te schaften. Liever dat dan dat ik voor elke tank mest een vergunning aan moet gaan vragen.
walker1
Bij de laatste 2e kamer verkiezingen Forum voor Democratie gestemd, daar stem ik bij de Provinciale staten ook weer op. Vanuit de PS wordt vervolgens de 1e kamer gekozen. FvD lijsttrekker voor de 1e kamer is Henk Otten, een boerenzoon.
walker1
+1
Albert Altena
Ik denk echt dat de FvD grote stappen gaat maken.
walker1
@Albert Altena Ja, denk ik ook, ik hoop dus ook dat ze goede mensen gevonden hebben en dat de boel niet na een tijdje uit elkaar klapt zoals destijds bij de LPF.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden dronten en werk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!