Boerin moet 59 zwaar verwaarloosde koeien afstaan

Een veehouder in de gemeente Leeuwarden heeft gisteren onder het toeziend oog van inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) 59 van haar 99 koeien laten afvoeren. De dieren werden met spoed door een veehandelaar weggehaald vanwege ernstige tekortkomingen in de stal, meldt de NVWA. De dieren hadden geen schone en droge ligplaatsen, ook waren de koeien ernstig vervuild.

Deel dit topic

Reacties

grös
Ken het hele verhaal niet maar het houd een keer op natuurlijk.
Albert Altena
Gelukkig. Net voor geheime filmpjes gemaakt zijn.
+1
cowboys
Een corrupte nvwa er en een veehandelaar en de buit is weer binnen.
Pluto
De foto welke in de media verscheen is gemaakt in de stal waar Hermien is onder gebracht en heeft niets met dit geval van doen .
sorry
@Pluto waar baseer jij dat op?
Pluto
@sorry De zelfde foto als een jaar geleden in de media verscheen toen koe hermien de hort op was . Een donkere foto van een zelfdrinker in een grupstal en grote strontbende er om heen !.
sorry
@Pluto
die staat in een voerligboxenstal (niet aan josl vragen,die ziet het verschil niet)
ad.nl/video/kanalen/…

koeienrusthuis.nl/

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , koeien , dieren , nvwa en boerin geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN