Tulpenmachine in Heemskerk schot in de roos: "Alsof je een kroketje uit de muur haalt"

HEEMSKERK - Het is een echte blikvanger: de tulpenmachine in Heemskerk van Kwekerij Klein Canada. "Mensen gaan er soms mee op de foto", vertelt eigenaar Guus Sinnige. "Maar het belangrijkste: het levert meer vrije tijd op én we hebben geen last meer van diefstal."

Voor Guus, die de kwekerij in 2015 van zijn ouders heeft overgenomen, is de machine sinds twee jaar een mooie uitkomst. "Twintig jaar geleden zijn mijn ouders hier begonnen met de verkoop aan particulieren. Mensen konden het bedrag voor een bosje tulpen in een potje doen en dat klopte iedere dag op de cent", legt de ondernemer voor zijn zaak aan de Rijksstraatweg uit.
 Tulpenmachine in Heemskerk schot in de roos: "Alsof je een kroketje uit de muur haalt" (nhnieuws.nl)

Het is een echte blikvanger: de tulpenmachine in Heemskerk van Kwekerij Klein Canada. "Mensen gaan er soms mee op de foto", vertelt eigenaar Guus Sinnige. "Maar het belangrijkste: het levert meer vrije tijd op én we hebben geen last meer van diefstal."

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden tulpen , sinnige , canada , verkoop , diefstal en machine geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!