Brabantse boer al volop aan het weiden

Melkveehouder Pieter Boons uit Raamsdonk begeleidt zijn koeien naar buiten. Die gaan al vanaf 16 februari de wei in en nemen nu al 5 kilo droge stof per koe op.

Deel dit topic

Reacties

fossie
Een echte held.
+6
puntertje
Ik verbaas me altijd over de stelligheid van bijv 5 kg ds opname. Nog even en dan wordt het met 2 cijfers achter de komma vermeld inclusief standaard deviatie. #slagindelucht
dewittemotor
@puntertje Lijkt me ook een beetje uit de duim gezogen. Overdag prachtig weer, maar 's-nachts vriest het te hard. Gras wordt eerder kleiner dan groter.
+2
weurding
@dewittemotor da's ook de bedoeling van weiden
vaak
We zijn vandaag in Limburg wezen fietsen en een oversteek gemaakt naar Duitsland en daar lag een perceel gras al in het zwad, wat een troep.
zandhapper
@vaak Hier eerste gras al in bult,en dat in het noorden !!!!
dieks2
Mooi man

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stof , koeien , koe , melkveehouder , boer en wei geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0