Onderzoek naar optreden waakhond NVWA

DEN HAAG (ANP) - Opnieuw problemen met voedselwaakhond NVWA. Er komt een onafhankelijk onderzoek naar de manier waarop de toezichthouder is omgegaan met de misstanden in slachthuizen in het noorden van Nederland, meldt minister Carola Schouten van Voedselkwaliteit aan de Tweede Kamer.
Het bericht Onderzoek naar optreden waakhond NVWA verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Onderzoek naar optreden waakhond NVWA (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Opnieuw problemen met voedselwaakhond NVWA. Er komt een onafhankelijk onderzoek naar de manier waarop de toezichthouder is omgegaan met de misstanden in slachthuizen in het noorden van Nederland, meldt minister Carola Schouten van Voedselkwaliteit aan de Tweede Kamer. Het bericht Onderzoek naar optreden waakhond NVWA verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nvwa , waakhond , tweede kamer en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!