EFSA: Verscherp salmonellanorm leghennen van 2 naar 1 procent
De Europese voedselveiligheidsautoriteit EFSA adviseert de Europese Commissie om de norm voor aanwezigheid van salmonella in leghennenkoppels aan te scherpen van 2 naar 1 procent.
EFSA: Verscherp salmonellanorm leghennen van 2 naar 1 procent (pluimveeweb.nl)
De Europese voedselveiligheidsautoriteit EFSA adviseert de Europese Commissie om de norm voor aanwezigheid van salmonella in leghennenkoppels aan te scherpen van 2 naar 1 procent. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden leghennen , salmonella , efsa en europese commissie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!