Goede doelen

Moeten wij als landbouwsector onze ongenoegens ook nog laten horen ? als de online gokkerij ook nog " goede doelen" gaan sponsoren komt er nog meer geld vrij voor radicale groeperingen die tegen onze landbouwsector kunnen zijn.

Bron

Goede doelen
loterijen.com

Deel dit topic

Reacties

kalverhouderij
Ik bedoel dit naar aanleiding van het nieuwe online gok besluit. maar dat ging even fout net
familie pelle
@kalverhouderij ik lees juist in jouw linkje dat door de komst van online gokken er juist meer concurrentie is met als gevolg dat goede
Doelen minder geld krijgen van de gangbare goededoelenloterijen omdat er bij hun dus minder loten verkocht worden.
+2
kalverhouderij
@familie pelle nee, want er wordt nu ook al gegokt alleen straks is het legaal en moeten ze verplicht een percentage aan goede doelen besteden dus gaat het totaal te besteden goede doelen bedrag omhoog ! misschien moet de stichting agri facts ook maar bij hun aankloppen om het handje op te houden voor geld
+1
familie pelle
@kalverhouderij hier een citaat uit jouw linkje:
“Sombere toekomst
Maar de goede doelen gaan toch een sombere toekomst tegemoet. Het kabinet Rutte-II is namelijk bezig met een nieuwe wet die online gokken moet toestaan. Daarom krijgen goededoelenloterijen concurrentie van online loterijen. Daardoor worden er uiteindelijk weer minder loten verkocht, waardoor er dus ook minder geld naar de goede doelen gaat. De goede doelen kijken nu naar andere manieren om geld binnen te halen, bijvoorbeeld via mobiel doneren.”

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0