HAS Food Experience: plantaardig, extra groente en reststroomverwerking (video)

Koffiebekertjes van koffiedik, pesto van preigroen, groentemuffins en vegan broodbeleg. De studenten van de HAS toonden tijdens de HAS Food Experience weer een aantal interessante producten. Ze sloten allemaal aan bij de huidige trends in de foodindustrie: meer plantaardig, meer groente en reststroomverwerking.
 HAS Food Experience: plantaardig, extra groente en reststroomverwerking (video) (vmt.nl)

Koffiebekertjes van koffiedik, pesto van preigroen, groentemuffins en vegan broodbeleg. De studenten van de HAS toonden tijdens de HAS Food Experience weer een aantal interessante producten. Ze sloten allemaal aan bij de huidige trends in de foodindustrie: meer plantaardig, meer groente en reststroomverwerking.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden groente en Sloten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!