Provincie Zuid-Holland rectificeert waterbesparing door 'maandje vegetarisch'

De provincie Zuid-Holland heeft haar uiting over de drinkwaterbesparing die een ‘maandje vegetarisch’ zou opleveren, openlijk gerectificeerd. Via een mail aan STAF en een tweet op Twitter erkende de provincie haar fout. Volgens de provincie zouden bezoekers met een ‘maandje vegetarisch’ maar liefst 45.636 liter water besparen. Een bezoekster aan het provinciehuis in Den Haag trof op het toilet een poster aan, waarop de provincie adviezen gaf voor het besparen op drinkwater. De foto werd gedeeld met STAF.

Stichting Agri Facts verzocht de provincie Zuid-Holland deze fout in het openbaar te rectificeren, aangezien het waterverbruik in hoofdzaak regenwater betreft dat op de akkers en weilanden valt. Op regenwater kunnen burgers helemaal niet besparen. Vorige maand maakte waterbedrijf Vitens dezelfde fout. Ook Vitens ging over tot rectificatie

Deel dit topic

Reacties

+1
Harry K
Het succes van Stichting Agri Facts is het failliet van LTO.
Kringloper
@Harry K Lto ers, meelopers en opvreters!
+1
pa
@Kringloper Jij was het verlegen jongetje in de klas??? Eigenaardig systeem van vrienden maken heb je. Werkt dat ook naar behoren??
+1
mlkvhoudr
@pa ik vroeg ook eens door vandaag dan krijg je ook een reactie terug waarvan ik dan denk ben je in t echte leven ook zo. Maar haal tegenwoordig (meestal) er maar mn schouders er over op. Ergert u niet verwonderd u slechtts....
+5
Boovngrunn
Ga zo door👍
Erik,1979
Dankjewel John 👍

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's water , poster , burgers , drinkwater , twitter , den haag , toilet en agri facts geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0