0.0 geeft impuls aan Heineken-verkopen

AMSTERDAM (AFN) - Bierbrouwer Heineken heeft afgelopen jaar met name met bier van zijn eigen merk goed geboerd. Volgens topman Jean-François van Boxmeer betekende de groei met bijna 8 procent de beste prestatie van het merk Heineken in ruim tien jaar tijd, geholpen ook door de 0.0-variant die inmiddels in 38 landen beschikbaar is.
Heineken kende als geheel een volumegroei van...

Dividend bijna 9 procent omhoog
(ABM FN-Dow Jones) Heineken heeft in 2018 de resultaten zien stijgen dankzij een hogere bierverkoop. Dit bleek, zoals analisten ook hadden voorzien, woensdag uit de kwartaalcijfers van de bierbrouwer.
CEO Jean-François van Boxmeer sprak van "opnieuw een jaar met superieure omzetgroei".
De geconsolideerde biervolumes liepen op van 218 miljoen...
 0.0 geeft impuls aan Heineken-verkopen (beurs.nl)

AMSTERDAM (AFN) - Bierbrouwer Heineken heeft afgelopen jaar met name met bier van zijn eigen merk goed geboerd. Volgens topman Jean-François van Boxmeer betekende de groei met bijna 8 procent de beste prestatie van het merk Heineken in ruim tien jaar tijd, geholpen ook door de 0.0-variant die inmiddels in 38 landen beschikbaar is. Heineken kende als geheel een volumegroei van...

 Heineken presteert conform verwachting (beurs.nl)

Dividend bijna 9 procent omhoog (ABM FN-Dow Jones) Heineken heeft in 2018 de resultaten zien stijgen dankzij een hogere bierverkoop. Dit bleek, zoals analisten ook hadden voorzien, woensdag uit de kwartaalcijfers van de bierbrouwer. CEO Jean-François van Boxmeer sprak van "opnieuw een jaar met superieure omzetgroei". De geconsolideerde biervolumes liepen op van 218 miljoen...

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden heineken , bier , merk , amsterdam en kwartaalcijfers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!