Veehouders willen meer dierlijke mest gebruiken

Het ministerie van landbouw trekt het land in om ideeën op te doen over de herziening van het mestbeleid. Bij de eerste bijeenkomst in Kamerik met als thema kringlooplandbouw, blijkt dat er een grote wens is om meer dierlijke mest te mogen gebruiken.

Alle opties staan bij de herbezinning van het mestbeleid open: van doorgaan met het huidige beleid, tot eigenlijk helemaal opnieuw beginnen. Dit voorjaar inventariseert het ministerie van landbouw de ideeën in het veld om het mestbeleid te verbeteren. Op de eerste regiobijeenkomst in het Utrechtse Kamerik staat kringlooplandbouw centraal.

 Veehouders willen meer dierlijke mest gebruiken (boerderij.nl)

Het ministerie van LNV inventariseert de ideeën in het veld om het mestbeleid te verbeteren.

Nieuwsgrazer

Reacties

Dre van Helmond
Akkerbouwers willen meer mest gebruiken de aanwendingsnormen zijn te laag !
Noorderling
@Dre van Helmond
Vanwege de pegels of teelttechnisch gezien?
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden mest , lnv , mestbeleid , boerderij en veehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!