RIVM: niets mis met ammoniak-statistiek

De statistische methodes die ten grondslag liggen aan de trends die worden geconstateerd in de uitstoot van stikstof en andere stoffen zijn internationaal geaccepteerd en voldoen aan de eisen.

Dat betoogde Addo van Pul van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu donderdag 7 februari in een technische briefing aan de Tweede Kamer.

De uitleg van het RIVM was zo technisch en abstract, dat VVD-Kamerlid Arne Weverling op enig moment het spoor bijster raakte en vroeg om nog eens nader te worden bijgepraat.

 RIVM: niets mis met ammoniak-statistiek (boerderij.nl)

Het RIVM zegt dat de meetmethoden voor stikstof en andere stoffen internationaal geaccepteerd zijn.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

+1
klaasvaak
Het filmpje dat op de boederij site staat geeft wel duidelijk aan hoe waanzinnig het RIVM bezig geweest is. Het is de moeite waard om het te bekijken
Pluto
Tja , als je geen academische opleiding hebt gevolgd is het niet te bevatten !.
Ze begrijpen het zelf inmiddels ook niet meer maar zitten nu nog in de ontkenning fase . Normaal gesproken zou dit gerotzooi met data op staande voet ontslag betekenen !.
+1
Detukkeroettwente
Tis allemaal krankzinnig dat dit kan in nederland !!!
+1
JohnDeere6serie
Je hebt leugens, je hebt grove leugens en je hebt statistiek.

ad.nl/nieuws/…
Detukkeroettwente
@JohnDeere6serie Dus het NIET bestaande probleem is opgelost ??? vreeeeeeeeemdtdtdtdtd
cowboys
Dat linkse tuig blijft aan de gang omdat wij boeren te netjes zijn. En het enigste wat helpt is een weekje de supermarkt schappen leeg.
+1
Detukkeroettwente
Stoppen met al deze fabels/onzin.
Pluto
Schoolvoorbeeld van ondermijning , is een gewoonte in Nederland !.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden internationaal , stikstof , rivm en boerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!