Goudse bomen verzuipen, huizen moeten leren drijven

In de tiende serie van de debatreeks 'It's the Food, my Friend!' gaat het over het Nederlandse landschap, dat letterlijk moet meebewegen met bodemdaling, klimaatverandering en water. Nederland staat voor grote waterstaatkundige uitdagingen. Wat merkt de bestuurder van een stad in het vanouds drassige Groene Hart daar in de dagelijkse praktijk van? Daarover sprak ik met Hilde Niezen, wethouder van Gouda.

Zij is een van de sprekers tijdens de openingssessie op 11 februari.
 Goudse bomen verzuipen, huizen moeten leren drijven (foodlog.nl)

In de tiende serie van de debatreeks 'It's the Food, my Friend!' gaat het over het Nederlandse landschap, dat letterlijk moet meebewegen met bodemdaling, klimaatverandering en water. Nederland staat voor grote waterstaatkundige uitdagingen. Wat merkt de bestuurder van een stad in het vanouds drassige Groene Hart daar in de dagelijkse praktijk van? Daarover sprak ik met Hilde Niezen, wethouder van Gouda. Zij is een van de sprekers tijdens de openingssessie op 11 februari.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden water , klimaatverandering , landschap , bomen en groene hart geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!