Deskundigen in gesprek over duurzame, gezonde voeding: 'Minder eten is deel van de oplossing'

Volgens trendwatchers willen consumenten de komende decennia niet alleen eten dat lekker is, maar ook nog eens gezond, duurzaam en goed voor het geweten. Kenniscentrum suiker & voeding (KSV) nodigde onlangs tien deskundigen uit voor een rondetafelgesprek over voeding, gezondheid en duurzaamheid. Vanuit hun verschillende expertises gingen ze met elkaar in gesprek. Dit artikel is verschenen in VMT 1 van 25 januari 2019.
 Deskundigen in gesprek over duurzame, gezonde voeding: 'Minder eten is deel van de oplossing' (vmt.nl)

Volgens trendwatchers willen consumenten de komende decennia niet alleen eten dat lekker is, maar ook nog eens gezond, duurzaam en goed voor het geweten. Kenniscentrum suiker & voeding (KSV) nodigde onlangs tien deskundigen uit voor een rondetafelgesprek over voeding, gezondheid en duurzaamheid. Vanuit hun verschillende expertises gingen ze met elkaar in gesprek. Dit artikel is verschenen in VMT 1 van 25 januari 2019.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden suiker , gezond , duurzaam , duurzaamheid , gezondheid en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!