Grote stalbrand, brandweer kan 1000 ingesloten varkens niet redden

Omdat het voor brandweerlieden te gevaarlijk is om een stal binnen te gaan waar brand woedt, kunnen ten minste 1000 biggen en varkens daar niet worden gered.
Dat betekent dat ze omkomen in het vuur, al is er ook de kans dat ze al eerder bezwijken door de stress.
In het Brabantse Biezenmortel brak kort na 16.00 uur brand uit in een stal die oversloeg naar naastgelegen silo's. Het is onduidelijk hoe de stalbrand is ontstaan, schrijft Omroep Brabant.
 Grote stalbrand, brandweer kan 1000 ingesloten varkens niet redden (nos.nl)

Omdat het voor brandweerlieden te gevaarlijk is om een stal binnen te gaan waar brand woedt, kunnen ten minste 1000 biggen en varkens daar niet worden gered. Dat betekent dat ze omkomen in het vuur, al is er ook de kans dat ze al eerder bezwijken door de stress. In het Brabantse Biezenmortel brak kort na 16.00 uur brand uit in een stal die oversloeg naar naastgelegen silo's. Het is onduidelijk hoe de stalbrand is ontstaan, schrijft Omroep Brabant.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vuur , onduidelijk , varkens , brand , stal , brabant , biggen , gevaarlijk , brandweer en 1000 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!