Illustratie van: Hurli356

Nieuwbouw ligboxenstallen fors in prijs gestegen

De bouwkosten van nieuwe ligboxenstallen zijn de afgelopen 3 jaar fors gestegen. Ze liggen tot een derde hoger.

Dat signaleert bouwadviesbureau Rombou in Zwolle. Volgens Gert Elling, adviseur bouw bij Rombou, komt dat vooral door de krapte in de bouwsector. “Waar tot 3 jaar geleden de vraag naar aannemers kleiner was dan het aanbod, is dat nu helemaal andersom.”

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Nee het is niet meer te doen zeker icm fosfaatrechten
grondlozeboer
@hans1980 hoezo? Volgens mij lees je de kop niet goed
grondlozeboer
@hans1980 hoezo? Volgens mij lees je de kop niet goed
+5
casev
Als je nu nog zo'n grote dure stal moet gaan bouwen kan het wel eens slimmer zijn een makelaar te bellen. Er staan op dit moment genoeg intressante bedrijven te koop, waar je zo in kan...
JappieJo
@casev zo ist maar net. Mijn hele bedrijf draait op gebruikt materiaal. Kan maar zo zijn dat we hier weer eens vertrekken
cjw73
Bling bling moet toch betaald worden.😨😨
+12
demelkboer
Paar miljoen investeren en dan nog geen modaal inkomen kunnen verdienen. Wat een ondernemers zijn we toch met zijn allen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bouw , nieuwbouw en zwolle geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN