Illustratie van: A.H.S.

PvdD: 'Of dierenactivisten over de schreef gaan is aan rechter'

Mevr Ouwehand heeft wat moeite met het beantwoorden van een vraag, beschuldigd de presentator zelfs van suggestie en framen.... Oordeel zelf.
Ps, iemand oren naar een nachtje oudhollandsch inbreken en filmen bij pvdd-leden?

Deel dit topic

Reacties

Coen
omroepbrabant.nl/nieuws/2924000/… , het loopt nog eens verkeerd af 😞
+1
labella
Met de knuppel d'r op bij dat tuig!!
CorP
@labella nieuweoogst.nu/nieuws/2019/…

straffen voor zoiets vallen best mee, kan zuivelnl oid de boeren wel om vrijkopen
+1
BoerBart
Puur cabaret. Prachtig hoe mevrouw Ouwehand kan praten zonder iets te zeggen.
Leeg, leger leegst.
cs-agrar
@BoerBart vooral schrijnend hoe lang ze doorreuteld om haar verhaal te doen, met zeer veel suggestief (wie van de prikkers komt er maar een keer per dag in de stal) daarbij steeds de gastheer uitspraken toedichten welke hij niet had gedaan.
Coen
@BoerBart , die grammofoonplaat stopt nooit
+3
ted9
@Coen Grootste criminelen die er zijn die pvdd ers. Het is al een grootte schaamte voor alle Nederlanders dat dit clubje in de kamer zit.
Coen
@ted9 , die dierextremist met zijn inval bij een konijnenhouder kreeg slechts een kleine boete en een lichte werkstraf 😞
+1
cjw73
@Coen das simpel hè. Allemaal werkloze figuren die we ook nog moeten onderhouden. Maar van een kale kip kun je niks plukken. En linkse extremisten worden nooit zwaar gestraft door de rechtbank, zie maar naar van der graaf.
+15
Frans1
Het werkelijke punt is dat men gewoon tegen de wet in zich toegang verschaft tot een ander zijn eigendom omdat men vindt dat daar iets gebeurt wat volgens hun niet door de beugel kan.Dit past niet in een democratie,en dat is een heel kwalijk iets! Mevrouw Ouwehand komt daar pas achter hoe dat is als ze beelden van zichzelf ziet,gefilmd in haar eigen huis zonder haar medeweten,en dat tegenkomt op het www. Want dat is waar het om draait hier,deze mensen willen hun eigen wetten maken,respecteren niks,alleen hun eigen geloof,en dat willen ze iedereen opdringen. Heel gevaarlijke ontwikkeling dit!

We zijn nu zover dat iedereen die wel dierlijke produkten gebruikt afgeschilderd wordt als een grote bruut die niet weet wat hij doet.
ik zie steeds meer overeenkomsten met de film die we eerder(weet niet of het nu nog standaard is) allemaal gezien hebben met maatschappijleer, nl The Wave. Het doel heiligt de middelen,dit moet een halt worden toegeroepen,gaat van kwaad tot erger!
+1
spotmelker
@Frans1 gewoon de tent uitvegen, dat voorkomt laster. En dan mag de rechter daarover oordelen. Geheel in de lijn van mevrouw Ouwehand tóch?
+2
Frans1
@spotmelker Dat snap ik,maar daar gaat het niet over. Het gaat over anarchie als iedereen alles maar naar eigen inzicht gaat doen en compleet schijt heeft aan de wet en regelgeving. Die mensen zijn niet democratisch,alles moet naar hun inzicht,en het doel heiligt schijnbaar alle middelen,en dat vind ik een hele kwalijke ontwikkeling
+1
spotmelker
@Frans1 nee, ik bedoel dat je je best doet om laster te voorkomen. En dan handel je net zoals een dierenactivist en veegt ze de tent uit. Vervolgens vertel je de rechter dat je laster hebt voorkomen. 😉
spotmelker
@Frans1 verder helemaal met je eens. 👍
+3
ceessie
Laat mevr. Thieme en consorte zich druk maken over het feit dat de aarde in 2050 10 miljard mensen moet voeden. Durven zij het aan om de knuppel in het hoenderhok te gooien en te beginnen over wereldwijde geboortebeperking. Kijk dan heb je ballen!
+2
de hoef
Quote Reactie van @ceessie:
geboortebeperking.

als ze iets uitvinden wat lekkerder is dan voortplanten,blijf ik dit er toch bij doen
+1
cs-agrar
@de hoef is uittik als groeikern aangewezen?
de hoef
Quote Reactie van @cs-agrar:
groeikern aangewezen?

jammer genoeg niet
+1
cjw73
@de hoef dan moet daar aan gewerkt worden.😜
Waldboerke
Bij voorkeur zorgen dat men niets kan uploaden of opslaan. Daartoe passende maatregelen nemen. Kan me voorstellen erf niet vrij toegankelijk te maken. Heb op grotere bedrijven wel een toevoer / afvoer sluis gezien. Meer schrijf ik maar niet op. De goede verstaander snapt mij wel.
Dre van Helmond
Ester Ouwelland en de partij voor de dieren houden niet op als het aan hun ligt, voordat de laatste veehouders verdwenen zijn .Er is geen tussen oplossing want uiteindelijk moet ieder geboren dier dood !
j h p
@Dre van Helmond Dat heeft ze, tussen de regels, wel goed duidelijk gemaakt.
klaasvaak
@Dre van Helmond het word tijd dat onze belangenbehartigers zich hier mee gaan bemoeien. We worden aardig te kakken gezet door mevrouw Ouwehand. Ze wil de veehouderij gewoon weg hebben uit Nederland. Met alle mogelijke middelen
groeier
De vrouwen van die rechters stemmen GroenLinks, dus de NL rechters zijn ook al lang niet meer onafhankelijk....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
24
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0