Helma Lodders (VVD): 'We moeten trots zijn op Nederlandse boeren'

Nederland zou trotser moeten zijn op de veehouderij. Dat zei VVD-Tweede Kamerlid Helma Lodders in het programma Goedemorgen Nederland op NPO1.

Deel dit topic

Reacties

Flinstone
Bravo Helma,
Het Framing van onze sector moet mAar eens afgelopen zijn.
+2
Waldboerke
Ben het helemaal met haar eens, echter decennia van kritiek, verachting en negativiteit draai je niet met 1 uitspraak om. Daar gaan jaren van positieve aandacht overheen. Helaas.
+15
brabantboer1
Ja hoor, we zijn trots op onze boeren, maar in te tussentijd stemt de provinciale vvd fractie gewoon in met het afslachten van gezinsbedrijven in Brabant door de aanpassing van stallen naar voren te halen. Helma, de wolf in schaapskleren!!!!
+1
cornelissen
Quote Reactie van @brabantboer1:
het afslachten van gezinsbedrijven

Daar heb ik ervaring mee met H.Lodders. Ze zou het voor mij regelen ,dat melkveehouders met onomkeerbare investeringen op peildatum en met latente fosfaat ruimte rechten kregen voor het latente deel om de investeringen rendabel te krijgen. Dat was voor de tweede kamer verkiezing.
Haar er na de verkiezing nog aan herinnerd, krijg ik een mail terug van haar fractiemedewerker: Ik kan niets voor je doen.
Liegen en bedriegen past in ieder geval ook bij haar.
+12
Brutus64
Ach ja er komen weer verkiezingen aan
+3
weurding
@Brutus64 losse flodders
gezienus
@Brutus64 je kunt ook noch kiezen voor de inseminatie stop zoals 1 partij wil
+4
labella
@gezienus Ze kunnen nog veel beter al die PvdDers steriliseren, dat helpt tenminste wel om de uitstoot te verminderen.
+2
wally
Hoop bla bla maar als ze stemmen moet zegt rutte : wel even coalitie steunen en dan gaat ze toch akkoord, zie fosfaatrechtensoap

oftewel binnen partij geen ruggegraat en ben zwaar teleurgesteld in haar daden
Goh NU PAS!!! Wat een verkiezings retoriek.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veehouderij en vvd geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN