‘Adviesorgaan overheid: Kabinet gaat klimaatdoelen niet halen’

Ja hoor, daar zijn ze weer.
Komende vrijdag gaan ze weer "adviseren" waar te snijden..... 😞

Het huidige kabinetsbeleid volstaat niet om de voor volgend jaar gestelde klimaatdoelen te halen. In een door actiegroep Urgenda aangespannen rechtszaak kreeg de overheid tot twee keer toe opdracht de uitstoot van CO2 met minstens een kwart terug te dringen ten opzichte van 1990. Maar de teller blijft volgens het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) steken op iets meer dan een vijfde, bevestigen Haagse bronnen.
ad.nl/politiek/…

Deel dit topic

Reacties

Pluto
Je zult als kabinet maar een oplossing moeten zoeken nu je wordt geconfronteerd met een eigen advies organisatie die jou belazerd heeft op een wijze die nog jaren door suddert .
+7
spotmelker
Het gaat helemaal niet om het klimaat maar om de kassa en een bult dom volk aan het werk te houden over de rug van zelfstandigen.
Coen
@spotmelker , hypocratie: bedrijven zullen nu (versneld) extra worden belast om de klimaatdoelstellingen te halen, de extra kosten zullen toch worden doorbelast zodat uiteindelijk toch de burgers zullen betalen.
+1
pietjepuk
Quote Reactie van @Coen:
klimaatdoelstellingen te halen, de extra kosten zullen toch worden doorbelast

Waar ga jij de rekening weg leggen?
bio boer
@Coen zijn ook veel bedrijven die leveren op de wereld markt hoe gaan die de concurrentie dan aan waar die verplichtingen niet zijn?
Coen
@bio boer , nergens kunnen wij de rekening wegleggen, alles zelf ophoesten of stoppen als de laatste optie en dan hebben die linkse rakkers datgene wat ze wilden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0