Mooi compliment voor Stichting Agrifacts

Mooi compliment voor stichtingagrifacts.nl/ , ben trots dat ook ik mijn steentje daar kan bijdragen. We zijn met elkaar een team van bijzondere samenstelling. Maar vooral samen sterk, met ieder zijn eigen specialisatie. Ben benieuwd hoe dit verder gaat.....

Deel dit topic

Reacties

+1
John Spithoven
Een heel mooi compliment. Harmen bedankt voor deze mooie woorden. En bedankt dat je net zoals vele anderen hier en mensen in de landbouw gedoneerd heb. Dankzij jullie kunnen wij ons werk doen, zodat we gezamenlijk het juiste verhaal in de landbouw kunnen vertellen.
david2
Goed initiatief dus ik dacht:Ik wil wel €100,- doneren.... kan niet, melding: "Het bedrag is te laag, gelieve een hoger bedrag te kiezen " , oke dan niet!!!
de hoef
Quote Reactie van @david2:
, oke dan niet!!

klets praat hier 50 gedaan en het is nog niet terug gestord
david2
@de hoef krijg melding op de site, maar zie het al, je moet geen € en ,- in de bedrag balk zetten, dus gelukt!
John Spithoven
@david2 We zullen het uitzoeken, maar elk bedrag is welkom. Heb het zelf net 1 min geleden geprobeerd en was geen probleem.
Grasbaal
@david2 het doneren werkt vanaf minimaal 10 euro, het werkt niet als je vreemde tekens bij het bedrag intypt: stichtingagrifacts.nl/word-bondgenoot/, gewoon simpel alleen het bedrag invoeren, anoniem doneren kan ook....
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @david2:
€100,- doneren.... kan niet, melding: "Het bedrag is te laag, gelieve een hoger bedrag te kiezen "

ja natuurlijk, doe eens minstens het dubbele, anders schiet het toch niet op.
Ze hebben het al voor je verdiend
bio boer
Waar kan dat?
John Spithoven
+1
midden
Heb zojuist ook gedoneerd, succes stichting agrifacts

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0