ZURE melk trofee van NMV uitgereikt aan PBL

Dinsdag 15 januari zijn bestuurders van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond, samen met een delegatie leden, afgereisd naar het PBL in Den Haag. Daar heeft NMV-voorzitter Harm Wiegersma de ZURE melk trofee uitgereikt aan de dames van het PBL. PBL-directeur Hans Mommaas was helaas zelf niet...
Het bericht ZURE melk trofee van NMV uitgereikt aan PBL verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 ZURE melk trofee van NMV uitgereikt aan PBL (nmv.nu)

Dinsdag 15 januari zijn bestuurders van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond, samen met een delegatie leden, afgereisd naar het PBL in Den Haag. Daar heeft NMV-voorzitter Harm Wiegersma de ZURE melk trofee uitgereikt aan de dames van het PBL. PBL-directeur Hans Mommaas was helaas zelf niet... Het bericht ZURE melk trofee van NMV uitgereikt aan PBL verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melk , nmv , melkveehouders , den haag en pbl geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!