Minister Schouten en gedeputeerde Kramer ondertekenen 'Green Deal'



Originele beschrijving

Minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) en gedeputeerde Johannes Kramer ondertekenden woensdag de 'Green Deal'. Doel is om natuurinclusieve landbouw op te nemen in het groene onderwijs om zo de achteruitgang van biodiversiteit te stoppen en een gezonde duurzame landbouw een impuls te geven.

Deel dit topic

Reacties

producent
prikkebord.nl/topic/170226/

Kramer: landbouw 100 procent biologisch
Ook hier, nu hopen dat men realistisch blijft

Originele beschrijving

Bolsward Alle boeren in Fryslân moeten op termijn helemaal overschakelen op 100 procent biologische landbouw. Dat zegt FNP-lijsttrekker Johannes Kramer vandaag tijdens zijn nieuwjaarstoespraak in Bolsward, waar de partij haar campagne start voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart...

Met zo'n minister heb je geen vijanden meer nodig.
+1
paul1
Wat is hiervan het verdienmodel ?
CorP
@paul1 Schaarste creëren. Stoppen er weer een heel aantal boeren mee en produktie naar beneden
Waldboerke
@CorP volgens mij is het inderdaad zo simpel..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kramer , landbouw , onderwijs , natuur en biodiversiteit geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0