Exportwaarde zuivel in 2018 ruim 7 miljard euro

De waarde van de Nederlandse zuivelexport kwam in 2018 uit op ongeveer €7,7 miljard. Dat laat de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) woensdag 16 januari weten.

Deel dit topic Exportwaarde zuivel in 2018 ruim 7 miljard euro (boerenbusiness.nl)

De waarde van de Nederlandse zuivelexport kwam in 2018 uit op ongeveer €7,7 miljard. Dat laat de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) woensdag 16 januari weten.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

+3
Weidezicht
Ojee. Hebben we zo ons best gedaan die domme boeren klein te krijgen, weten ze toch weer een berg geld nederland binnen te krijgen. Tijd voor extra regels. Die boeren moeten eens stoppen met de de economie helpen. Nederland moet een park vol controleurs worden en verder niets. Op een sector die zorgt voor voedsel en geld zitten we natuurlijk helemaal niet te wachten.......
Waldboerke
Pas als het kalf verdronken is (NL mag niet netto importerend worden! ,naar Schouten op het Agrifirm congres) dempt men de put. Ook op bestuurlijk niveau ziet men de bui al hangen..
+2
jan.1
Ruim 400000 per boer...
Jansky
Toch blij dat ik dankzij al die veehouders één van de 45000 banen mag vertegenwoordigen.
(En dat zijn niet alleen controleurs/instantie’s)
Flinstone
Prima, en in de landelijke media graag!
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden zuivel , nzo , euro en nederlandse zuivel organisatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!