Ruim 84.000 hesjes op straat in Frankrijk, wordt vervolgd

De Franse overheid vreest de dag van morgen. Er staan 80.000 man ordetroepen klaar om de gele hesjes-woede en -vernielzucht te beteugelen op de negende protestzaterdag van de volksbeweging. Onderwijl lijken ook boeren zich aan te sluiten. Ze laten zich in een hesje aan bomen hangen.
Deze tekst verscheen afgelopen vrijdag onder de titel 'Gele hesjes schakelen 2 op de 3 flitsers uit en Franse boeren trekken ook hesjes aan'. Dick Veerman hield het verloop van de dag bij (vanaf #2) en versloeg die in enkele commentaren onder de tekst. Zijn conclusie: het protest en de interactie tussen bestuur en volk heeft een nog steeds onvoorspelbare uitkomst.
 Ruim 84.000 hesjes op straat in Frankrijk, wordt vervolgd (foodlog.nl)

De Franse overheid vreest de dag van morgen. Er staan 80.000 man ordetroepen klaar om de gele hesjes-woede en -vernielzucht te beteugelen op de negende protestzaterdag van de volksbeweging. Onderwijl lijken ook boeren zich aan te sluiten. Ze laten zich in een hesje aan bomen hangen. Deze tekst verscheen afgelopen vrijdag onder de titel 'Gele hesjes schakelen 2 op de 3 flitsers uit en Franse boeren trekken ook hesjes aan'. Dick Veerman hield het verloop van de dag bij (vanaf #2) en versloeg die in enkele commentaren onder de tekst. Zijn conclusie: het protest en de interactie tussen bestuur en volk heeft een nog steeds onvoorspelbare uitkomst.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden frankrijk , protest , overheid , bomen , schakelen en 80 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!