Niels Lentjes is spoorloos volgens Slachtofferhulp

Niels Lentjes, veroordeeld voor foeragezwendel, is onvindbaar. “Ik ben in Nederland”, zegt hij zelf.

Dit laat Slachtoffer informatiepunt schadevergoedingsmaatregelen (SIS) weten in een brief aan slachtoffers in een foeragezwendelzaak. SIS schrijft niet te weten waar Lentjes nu is of woont. ‘Hij staat niet bij een gemeente ingeschreven. Wij plaatsen daarom de dader in het Nationaal Opsporingsregister’, aldus SIS. Dit informatiepunt houdt slachtoffers op de hoogte van de afhandeling van de schadevergoeding.

 Niels Lentjes is spoorloos volgens Slachtofferhulp (boerderij.nl)

Niels Lentjes, veroordeeld voor foeragezwendel, is onvindbaar. “Ik ben in Nederland”, zegt hij zelf.

Nieuwsgrazer

Reacties

weurding
Slachtofferhulp kan zich beter bekommeren om de echte gedupeerden
grös
@weurding
Wie zit daar nou op te wachten, je hebt een vracht balen verkocht en nooit betaald gekregen en je doet na een half jaar aangifte, en dan na een jaar krijg je een brief van "slachtofferhulp" en dan praten met een zieleknijper ofzo?
weurding
@grös wat te denken van mensen die zwaar in de problemen kwamen door zijn mesthandel? Die balen zijn maar peanuts
grös
@weurding
Iedereen heeft toch wel een vaste vertrouwde mestleverancier, en anders je loonwerker wel, waarom dan ineens een wildvreemd jochie vertrouwen, omdat ie hele dikke vergoedingen $$$ beloofde? Of "zwarte mest", niet op papier, maar wel op de gps, dan ben je zelf toch ook hartstikke illegaal bezig geweest.
weurding
@grös Niet iedereen begint crimineel
+1
grös
Ik las in gauwigheid spoorloos en "ISIS", maar dat zou wel een oplossing wezen.
Groen1
Rijk worden in de mesthandel - Niels Lentjes
bio boer
@Groen1 toen zag die er nog onschuldig uit
+3
kanniewaarzijn
@bio boer Toch heb ik me in die tijd kapot gelachen om dat joch. Op het ministerie al die zich gewichtig voordoende "hoogopgeleiden", met aktetasjes en klinkende namen al Secretaris-Generaal en Directeur-Generaal enz., maar geen idee waar ze het over hebben en dan zo'n jochie van 15 die munt slaat uit al die zwarte mest die hij al lang in de smiezen had. Er was zelfs een moment dat hij 300 vrachtauto's op de weg had zitten. Prachtig toch? En dat achterlijke ministerie maar piepen over "fraude".
Detukkeroettwente
@kanniewaarzijn Inderdaad prachtig , maar dan eerlijk blijven .
kanniewaarzijn
@Detukkeroettwente Als het idd zo is dat hij na de mesthandigheidjes niet eerlijk is gebleven, dan ben ik het met je eens. Maar dat weet ik verder niet.
Hans van Bergen
@kanniewaarzijn Zijn of waren er wel 300 mestwagens? Ken der zat die der nooit voor gereden hebben
kanniewaarzijn
@Hans van Bergen Of dat niet aan jou zullen vertellen?
Hans van Bergen
Mijn inschatting is dat Niels de stroman is. Op de achtergrond staan bekende namen die een fortuin verdiende op naam van een schooljongen.
van Ittersum
@Hans van Bergen die gedachte had ik ook maar dan zou mijn vrouw dadelijk zeggen: niet zo suggestief denken
puntertje
@van Ittersum
En suggestief denken, daar heeft Hans in ieder geval geen last van mocht hij dat héél soms een keertje per ongelijk doen.
Hans van Bergen
@puntertje Ik neem aan dat je niet leuk het weekend in gaat omdat jouw vriendjes en vriendinnetjes bij de PBL moeten toegeven daar ook al alles bijelkaar gelogen en bedrogen hebben teneinde hardwerkende veehouders kapot te maken
Hans van Bergen
@van Ittersum Ik weet er niks van. Ik constateer alleen dat Niels L spoorloos is en dat bedrijven, die genoemd werden bij de rechtzaken, omdat ze mest via L verhandelde tientallen hectares land opkopen. Daarnaast constateer ik dat andere loonwerkers na een leven lang hard en lang werken nooit land gekocht hebben maar blij zijn met een mooi pensioen.
grös
@Hans van Bergen
Hij had zelf ook stromannen, in dit geval een Poolse meneer, die liet ie bij de KVK een BV-tje oprichten, "Fouragehandel Wapenveld", kon je dan je factuur heen sturen maar die werd natuurlijk nooit betaald, hij heeft ook vrachtwagens gehuurd en nooit betaald, heb het zelf gezien, gigantisch overbeladen maar kon ze niks schelen, was een wonder dat het ding niet door z'n assen is gezakt.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden lentjes en hoogte geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!