In een normaal restaurant had hier zwezerik bij gezeten

Hans van der Beek doet elke dag verslag van feesten, presentaties en andere belangrijke bijeenkomsten in Amsterdam. Vandaag: lancering van een menu met lage CO2. Persoonlijk zorg ik voor een zorgwekkende CO2-uitstoot, meteen 's ochtends al. Omdat ook ik best een bijdrage wil ­leveren aan een betere wereld, meld ik me bij de lancering van een duurzaam menu met een zeer laag CO2."Wat wil je drinken?
 In een normaal restaurant had hier zwezerik bij gezeten (parool.nl)

Hans van der Beek doet elke dag verslag van feesten, presentaties en andere belangrijke bijeenkomsten in Amsterdam. Vandaag: lancering van een menu met lage CO2. Persoonlijk zorg ik voor een zorgwekkende CO2-uitstoot, meteen 's ochtends al. Omdat ook ik best een bijdrage wil ­leveren aan een betere wereld, meld ik me bij de lancering van een duurzaam menu met een zeer laag CO2."Wat wil je drinken?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden duurzaam , CO2 en amsterdam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!