WUR zoekt 600 nieuwe personeelsleden

WUR moet in 2019 op zoek naar 600 nieuwe medewerkers. Dat zegt rector magnificus Arthur Mol tegen het universiteitsmagazine Resource.
De zoektocht naar 600 personeelsleden wordt de grootste uitdaging in het nieuwe jaar, stelt Mol. Na jaren van bezuinigingen bij Wageningen Research en beperkte groei bij de universiteit krijgt de landbouwuniversiteit de komende jaren meer geld van de ministeries van LNV en Onderwijs.
De nieuwe medewerkers moeten 250 nieuwe functies invullen en 350 medewerkers vervangen die vertrekken of met pensioen gaan.

nieuweoogst.nu/nieuws/2019/…
Groen1

Reacties

+2
kanniewaarzijn
Weggegooid geld. Kan beter naar leerkrachten in basis- en middelbaar onderwijs.
+4
Kringloper
Van mij mogen ze die hele WUR opheffen, stelletje prutsers daar!
Herbert
@Kringloper vandaag nog gehoord hoe ze de proef met rvdm in rijenbemesting hebben gedaan. Eerst het land geploegd en daarna volvelds of rijenbemesting toegepast. In die proef niet meegenomen om volvelds vóór het ploegen te doen. Als resultaat blijkt dat rijenbemesting beter is. Meerdere andere proeven bewijzen dat volvelds voor het ploegen 1000kgds meer op leverde, maar dat nemen ze niet mee. En daar gaan wij in de toekomst weer mee opgezadeld worden...
Pluto
@Herbert Klopt hellemaal
Kringloper
@Herbert ze zijn ook in dienst van de overheid hè🤥
Frans Z.
Misschien iets voor JanKees?
Bekkink
Stoppen nog wel 600 boeren....mooi baantje
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!