€˜Voedselverspilling kan negatieve gevolgen hebben voor waardering voedingsmiddel’

Als consumenten voedingsmiddelen weggooien dan bestaat de kans dat ze het merk daarna minder hoog aanslaan, zo blijkt uit een studie van Wageningen Universiteit.
 â€˜Voedselverspilling kan negatieve gevolgen hebben voor waardering voedingsmiddel’ (vmt.nl)

Als consumenten voedingsmiddelen weggooien dan bestaat de kans dat ze het merk daarna minder hoog aanslaan, zo blijkt uit een studie van Wageningen Universiteit.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden studie en merk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!