Waar zijn de insecten gebleven?

Lezingenserie Insecten en Maatschappij
Insecten zijn vrijwel elke dag in het nieuws. Verschillende studies laten zien dat er in West-Europa een sterke algemene achteruitgang is en uit sommige studies blijkt dat specifiek voor bijen, loopkevers, dagvlinders of nachtvlinders. Op 9 januari start de nieuwe, 14e editie van de lezingenserie ‘Insecten en Maatschappij’. Daarin zoomen Wageningse insectendeskundigen en gastsprekers in op de achteruitgang van insecten en te nemen maatregelen, maar ook hun schoonheid, ongeëvenaarde kunstjes en insecten als inspiratiebron voor kunstenaars, reclamemakers en technologen.
 Waar zijn de insecten gebleven? (wur.nl)

Lezingenserie Insecten en Maatschappij Insecten zijn vrijwel elke dag in het nieuws. Verschillende studies laten zien dat er in West-Europa een sterke algemene achteruitgang is en uit sommige studies blijkt dat specifiek voor bijen, loopkevers, dagvlinders of nachtvlinders. Op 9 januari start de nieuwe, 14e editie van de lezingenserie ‘Insecten en Maatschappij’. Daarin zoomen Wageningse insectendeskundigen en gastsprekers in op de achteruitgang van insecten en te nemen maatregelen, maar ook hun schoonheid, ongeëvenaarde kunstjes en insecten als inspiratiebron voor kunstenaars, reclamemakers en technologen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bijen en insecten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!