Koeien een plezier doen en op een duurzame manier van je kerstboom af in de Vinkenbuurt

Op een duurzame manier de kerstboom opruimen en ook nog eens wat koeien blij maken. Het kan in de Vinkenbuurt, een buurtschap bij Ommen. Kerstbomen worden daar in de versnipperaar gegooid en de snippers vormen dan een nieuw bed voor de koeien in de stal.

Deel dit topic

Reacties

+4
Noem je dat duurzaam,duurzaam is dat niemand meer kerstbomen koopt,heb je ook geen trekker en versnipperaar nodig,mensen zijn dat betreft zo hypocriet als wat,ze hebben de mond vol van milleu en duurzaamheid ,we zien het zometeen weer met vuurwerk afschieten,we schieten tonnen zwavel de lucht in maar dan is er niets aan de hand zeker,dat mag wel.
+1
Twentsch Land
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl

Als het gaat om luxe is er een zeer hoge tolerantie grens.
weurding
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nlen voor 200000 euro aan pallets in het westen.......
+4
buorman
@weurding
Komen geloof ik nog wat onkosten bij
Lambert1
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl en ook geen autobrijden geen electra gas enz eigen groente uit moestuin enz dat is duurzaam . Maar dat willen we niet 😃
+1
Henry1
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl volgens mij heeft hij er altijd houtsnippers in. Wat maakt het dan qua milieu uit of die eerst gebruikt worden als kerstboom of ze rechtstreeks uit het bos oud komen?
Pluto
Ja en wat een Boeing 747 aan kerosine verbruikt op een retourtje New York kan ik met mijn trekkertje 12 000 ha ploegen . nog meer weetjes??.
+1
hookwood
@van Ittersum Pieter zal ze wel zonder kerstballen gebruiken.....
BertK
@van Ittersum Afvalscheiding.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal en koeien geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN