Illustratie van: Jotke

Machtigingsverzoek CRV voor JoinData is foutje

Veel melkveehouders hebben de afgelopen dagen een mail van CRV ontvangen waarin wordt gevraagd om het afgeven van een machtiging voor JoinData. Dit leidt tot veel vragen en verwarring bij de betreffende ondernemers.

De mail met het machtigingsverzoek van CRV is per abuis verstuurd. Ondernemers hoeven dus geen actie te ondernemen en worden in een later stadium hier opnieuw over geinformeerd. Ondernemers die inhoudelijke vragen hierover hebben, kunnen terecht bij de klantenservice van CRV.

CRV is een van de samenwerkende partners binnen JoinData, een dataplatform dat begin 2019 wordt uitgerold. LTO Nederland ontwikkelt dit platform samen met CRV, Agrifirm, Rabobank en FrieslandCampina.

Veilige omgeving
Voorheen werden machtigingen geregistreerd in Agritrust en EDI Circle. Deze platformen zijn medio 2017 overgenomen door JoinData. Zo worden machtigingen voor de Kringloopwijzer door JoinData beheerd. Doel van JoinData is het creëren van een veilige onlineomgeving die het delen, hergebruiken en combineren van data mogelijk maakt.

Deel dit topic

Reacties

Frans1
Deelnemende bedrijven hebben jouw gegevens eerder dan jij zelf,hele slechte zaak dit. Vond de z-factuur al niet zo geweldig,omdat dit er dus achter KON zitten,nu wordt het nog veel discutabeler.Vraag me ook af of we dit verplicht worden bij crv? Agrifirm en Rabo heb ik niks mee,straks crv ook maar buiten houden?
friesboertje
Heb al een herinnering gekregen anders, ook een foutje?
Dat wordt nog wel erger in de toekomst,ze willen alles monitoren ,onderhand als je een scheet laat willen ze het weten,HOEZO PRYVICI.t,moet allemaal betaalt worden door de boeren,een soort werk verschaffing.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's crv , melkveehouders en Foutje geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN