In 2019 weer de focus op melkpoeder en kaas

Wanneer je met het vliegtuig op Schiphol landt en de terminal inloopt, dan zie je het direct: Nederland is een zuivelland bij uitstek. Je oog valt op de fraaie wandafbeeldingen met daarop melkkoeien. Beelden die bij mij een gevoel van trots en passie ophalen.

Deel dit topic

Reacties

jan.1
Eigenlijk helemaal gelijk,zo,n mooie gevel met koeien kaas klompen en tulpen is de beste reklame van de agrarische sector,lopen elk jaar toch zo,n 70 miljoen passagiers langs.
+1
sorry
Quote Reactie van @jan.1:
mooie gevel met koeien kaas klompen en tulpen

scontent.fams1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/…

bloemetjes op de tank....
putjesschepper
@sorry biomelk?😉
sorry
@putjesschepper luchtverfrisser..
Greetje
En daarmee is het meteen ook mooi samengevat, Nederland handelsland en doorvoerland en op de groene stukken die overblijven mogen onze koetjes lopen.
pietjepuk
Wordt bij RFC is tijd dat ze om de interne zaken focusen wat een puinzooi daar.
putjesschepper
@pietjepuk gaat toch al weer wat beter?
+3
pietjepuk
@putjesschepper weet niet of je de site volgt maar het een naar het ander gaat fout.

-energiescan kun je niet invullen
-liter in plaat van kilos
-kaart voor tanklokaal twee weken te laat.
en zo kun je nog wel effe doorgaan. Nu zijn dit geen grote problemen en komt weer wel goed. Maar als dit al allemaal fout gaat wil il weleens zien wat er achter de schermen nog meer fout gaat zaken die er wel toe doen. Kost ons bakken met geld. Gemotiveerd personeel is daar het grootste probleem.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkpoeder , kaas , melkkoeien en schiphol geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0