Zuivel neemt verantwoordelijkheid bij reductie broeikasgassenOriginele beschrijving

De zuivelsector levert de komende jaren een forse bijdrage aan vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. In het vandaag gepresenteerde Klimaatakkoord reduceert de zuivelsector tot 2030 voor in totaal 1,6 megaton aan broeikasgassen en voldoet daarmee aan de gevraagde opgave vanuit de overheid. De bijdrage van de zuivelsector is als bijlage integraal opgenomen in het … Zuivel neemt verantwoordelijkheid bij reductie broeikasgassen (najk.nl)

De zuivelsector levert de komende jaren een forse bijdrage aan vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. In het vandaag gepresenteerde Klimaatakkoord reduceert de zuivelsector tot 2030 voor in totaal 1,6 megaton aan broeikasgassen en voldoet daarmee aan de gevraagde opgave vanuit de overheid. De bijdrage van de zuivelsector is als bijlage integraal opgenomen in het …

BoerBart

Reacties

BoerBart
C:\Users\Tamcom\Downloads\Factsheet Klimaatverantwoorde zuivelsector in Nederland
+9
Pluto
De melkveehouder in allerlei bochten drukken en dan als verwerker je zelf op de borst kloppen en zeggen WE nemen onze verantwoordelijkheid !!. Je doet hellemaal niets aan reductie je laat het doen door een ander .
BoerBart
@Pluto
wur.nl/nl/nieuws-wur/…

Dit is de ander die het dan moet doen. Ik denk en hoop vooral, dat dit een hele slimme is.
Zijn Duits netwerk is vastgelegd.
Farmer_
@BoerBart Duits netwerk ?
BoerBart
@BoerBart friedhelm taube
Farmer_
@BoerBart Hig knmeg, zo ging de nederlandse melkveehouderij naar de kl*ten.
BoerBart
@Farmer_
Is het zo'n Groene?
+3
christo
@BoerBart We gaan naar kunstmestvrij. Dat wordt 1 groot feest met florende akkerbouw tot gevolg. Er is op kostprijsbasis dan niet meer te melken in Nederland. Sorry, voor een paar procent wel. Het overige areaal kan dan gebruikt worden om nieuwe oostvaardersplassen aan te leggen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden zuivel , overheid , uitstoot , 1 en klimaatakkoord geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!