Culinair Ontdekt: Roodbaars

Een 'goudvisch' met grote ogen, want uit diepe wateren. Met een sterke visgeur en mooi wit vlees. Nick Trachet legt uit hoe je het dier het beste bakt en vertelt onderwijl nog veel meer.
 Culinair Ontdekt: Roodbaars (foodlog.nl)

Een 'goudvisch' met grote ogen, want uit diepe wateren. Met een sterke visgeur en mooi wit vlees. Nick Trachet legt uit hoe je het dier het beste bakt en vertelt onderwijl nog veel meer.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , wit en dier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!