ZURE MELK TROFEE van NMV (persbericht)

Wie verzuurt de melk? De melkveehouderij kent onzekere tijden. Begin 2018 was er de hoop dat het einde in zicht was. Inmiddels blijkt de onzekerheid voor vele melkveehouders voort te duren. Daar komt nog eens bij dat de melkveehouderij schietschijf voor radicale anti-landbouw lobbyisten geworden...
Het bericht ZURE MELK TROFEE van NMV (persbericht) verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 ZURE MELK TROFEE van NMV (persbericht) (nmv.nu)

Wie verzuurt de melk? De melkveehouderij kent onzekere tijden. Begin 2018 was er de hoop dat het einde in zicht was. Inmiddels blijkt de onzekerheid voor vele melkveehouders voort te duren. Daar komt nog eens bij dat de melkveehouderij schietschijf voor radicale anti-landbouw lobbyisten geworden... Het bericht ZURE MELK TROFEE van NMV (persbericht) verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melkveehouderij , melk , nmv en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!