Trending in food 2019: Bedrijfskundige kennis nodig

Mathijs Brink, N&S Quality Consultants: ‘QA-manager moet het schaap met vijf poten zijn’. De huidige ontwikkelingen vergen veel van QA-managers. Vakinhoudelijk moeten ze een verdiepings- en verbredingsslag maken. En om kwaliteitszorg organisatiebreed naar een hoger plan te brengen, is er bedrijfskundige kennis nodig. Mathijs Brink: “Het is goed om je als QA-manager af te vragen waar je kracht ligt en op welke vlakken je nog kunt verbeteren.”
 Trending in food 2019: Bedrijfskundige kennis nodig (vmt.nl)

Mathijs Brink, N&S Quality Consultants: ‘QA-manager moet het schaap met vijf poten zijn’. De huidige ontwikkelingen vergen veel van QA-managers. Vakinhoudelijk moeten ze een verdiepings- en verbredingsslag maken. En om kwaliteitszorg organisatiebreed naar een hoger plan te brengen, is er bedrijfskundige kennis nodig. Mathijs Brink: “Het is goed om je als QA-manager af te vragen waar je kracht ligt en op welke vlakken je nog kunt verbeteren.”

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden poten , schaap en kennis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!