NMV jaarvergadering regio N-Holland

NMV-regio Noord-Holland nodigt haar leden van harte uit voor de JAARVERGADERING woensdag 19 december 2018 om 20.00 uur in Café De Vriendschap Wadway 22 te Spanbroek  Het programma is als volgt: Opening Jaarverslag 2018 Financieel verslag Bestuurssamenstelling Aftredend en niet herkiesbaar: Cees de Boer Zwaagdijk,...
Het bericht NMV jaarvergadering regio N-Holland verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 NMV jaarvergadering regio N-Holland (nmv.nu)

NMV-regio Noord-Holland nodigt haar leden van harte uit voor de JAARVERGADERING woensdag 19 december 2018 om 20.00 uur in Café De Vriendschap Wadway 22 te Spanbroek  Het programma is als volgt: Opening Jaarverslag 2018 Financieel verslag Bestuurssamenstelling Aftredend en niet herkiesbaar: Cees de Boer Zwaagdijk,... Het bericht NMV jaarvergadering regio N-Holland verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nmv , melkveehouders en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!