Waterschappen stoppen omstreden heffingenplan



Originele beschrijving

De plannen voor een nieuw stelsel van waterschapheffingen zijn van de baan. De Unie van Waterschappen (UvW) legt de voorstellen in de ijskast.

Deel dit topic

Reacties

+2
grondlozeboer
Mooi
+1
IJSKAST ???? Die plannen horen in de noordzee !!!
+2
van Ittersum
@Detukkeroettwente doe dat maar niet, straks spoelt het weer aan
dijkstra uit w
Gaat gewoon door hoor, na de verkiezingen kijken we weer verder. en die verkiezingen worden er niet beter op qua draagvlak voor landbouw, dat kan ik nu al voorspellen. het huidige kabinet wordt afgestraft bij de provinciale verkiezingen, en de linkse groene dieren varen er e wel bij. mensen zijn toch zo lui dat ze tweekeer het zelfde te stemmen voor provincie en waterschap. 100 plus per ha wordt de norm mensen. anders kan het waterschap al die milieu en biodiversiteit en klimaat doelen niet betalen. en de belasting per burger gaat ook omhoog. want dan hoeft het kabinet zich niet te verantwoorden voor hogere belastingen en komt het geld voor kul projecten toch binnen. alles om de wens wetenschappers maar aan het werk te houden en geruststellen
+8
JanCees
@dijkstra uit w denk het niet Mesdagfonds heeft sinds 2016 continu de onderbouwing van de normen en de bronnen van N en P in oppervlaktewater aan de kaak gesteld en dat blijven we doen. Er is geen makkelijke way out voor de waterschappen als je continu de matige onderbouwing blijft aantonen.
dijkstra uit w
Ik hoop het van harte! en ga jullie werk ook steunen, maar als je zien hoe de ambtenarij de politieke agenda doordrukt, wordt ik wel eens wat moedeloos @JanCees

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's waterschappen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN